Pad tot huidige pagina

Kunst aan de Schinkel

Kunst aan de Schinkel

facebookevent.jpg

29 april 2018 - 3 juni 2018

Inhoud

Soledad Senlle Art Foundation presenteert van 22 april tot en met 3 juni 2018 de vierde editie van KadS [Kunst aan de Schinkel]: WANNEER HET BEGRIP VAN TIJD VERDWIJNT. De kunstmanifestatie KadS brengt kunst in de openbare ruimte onder de aandacht op bijzondere en onverwachte plekken in de Schinkelbuurt. Een tiental nationale en internationale kunstenaars is gevraagd om in de Schinkelbuurt onderzoek te doen naar en vorm te geven aan de vraag: Wat gebeurt er als het begrip van tijd verdwijnt? Vanaf 22 april kan het publiek o.a. werken van Tamar Frank, Popel Coumou en Hertog Nadler in de Amsterdamse buurt verwachten.

Categorie

Kunst en creativiteit

Doelgroep

Alle leeftijden

Naam locatie

Schinkelbuurt

Adres

Sloterkade 171, Amsterdam

Website

http://www.soledad.nl

Toegangsprijs en kaarten bestellen

Gratis