Pad tot huidige pagina

Cursus Dam-tot-Damloop

Cursus Dam-tot-Damloop

nieuwebaanos.jpg

17 mei 2018, 18:30 - 20:00 uur

Inhoud

Wil je goed voorbereid aan de start staan van de Dam-tot-Damloop in september of de halve marathon in oktober? Doe mee bij Phanos aan onze voorbereidingscursus op donderdagavond of zaterdagochtend. Start op 17 of 19 mei en train gedurende een half jaar onder leiding van gediplomeerde en ervaren hardlooptrainers.

Categorie

Sport en spel

Doelgroep

Volwassenen

Naam locatie

Olympisch Stadion

Adres

Olympisch Stadion 1 Amsterdam, Amsterdam

Website

https://www.phanos.amsterdam

Toegangsprijs en kaarten bestellen

€ 149

Meer informatie

Je kunt kiezen voor trainingen op zaterdagochtend in het Amsterdamse Bos (9:30 uur) of op donderdagavond (18:30 uur) in het Olympisch Stadion.

Start op donderdag 17 mei, resp. zaterdag 19 mei. Laatste trainingen op donderdag 27 september, resp. zaterdag 29 september. Dan kun je bij de laatste training met je trainingsgenoten nog even de ervaringen uitwisselen en nagenieten van de geleverde prestatie.