Pad tot huidige pagina

Ontmoet me halverwege: verhaal van een artistieke dialoog

Ontmoet me halverwege: verhaal van een artistieke dialoog

persbeeld.jpg

11 mei 2018 - 13 juni 2018

Inhoud

De expositie ‘Ontmoet me halverwege’ betreft werk van de kunstenaars Mathisse Arendsen en Sanja Korolija, die zich beiden laten inspireren door hun innerlijke wereld. De expositie is een dialoog tussen de kunstenaars die een sterke verwantschap hebben in hun artistieke zoektocht en uitingsvormen.

Mathisse Arendsen en Sanja Korolija zijn twee kunstenaars met een uitgesproken visie. Een visie die zij vertalen naar kunstwerken die grensverleggend zijn. De kunstwerken stralen een sterke persoonlijkheid uit. Abstracte vormen, intense kleuren, sterke contrasten en vloeiende vormen tegen een donker achtergrond met de opvallende kleur roze als eyecatcher. Beweging omzetten naar beeld is voor beide kunstenaars fundamenteel. Hun werken zijn explosies van kleur, vitaliteit en energie. Een dynamische kracht die zich ontwikkelt tot een meer reflectieve visie op hun werk. Deze tentoonstelling creëert als het ware een ontmoetingspunt. Wat fascineert is de dialoog tussen Mathisse Arendsen en Sanja Korolija over hun artistieke zoektocht en uitingsvormen.

Categorie

Kunst en creativiteit

Doelgroep

Alle leeftijden

Naam locatie

Kunstuitleen Galerie Beeldend Gesproken

Adres

Hannie Dankbaarpassage 23, Amsterdam

Website

https://www.beeldendgesproken.nl/

Toegangsprijs en kaarten bestellen

Gratis