Pad tot huidige pagina

THE BODY LINK - First Part

THE BODY LINK - First Part

e-flyer-v2-thebodylink-firstpart-72dpi-redstampartgallery.jpg

19 mei 2018 - 16 juni 2018

Inhoud

RED STAMP ART GALLERY

THE BODY LINK
EERSTE DEEL

ARMIDA GANDINI | LORY GINEDUMONT | VIRGINIA MONTEVERDE
JEAN SADAO | ELLEN SCHIPPERS | SARA TIRELLI | MARILENA VITA

VERNISSAGE: ZATERDAG 19 MEI 2018 – 17:00 / 21:00
TENTOONSTELLING: 19 MEI - 7 JUNI 2018

CURATOR: SONIA ARATA

ADRES: RUSLAND 22 – 1012 CL AMSTERDAM – NL

Red Stamp Art Gallery is blij u THE BODY LINK I te mogen presenteren, het eerste deel van een tentoonstelling die, door middel van de persoonlijke gevoelens en lezingen van hedendaagse kunstenaars, een onderzoekende blik werpt op het brede en universele thema van het lichaam, fysieke band die het menselijk bewustzijn verbindt met de laag van de materie, met de zintuigen, met ons identiteitsbesef, met het ervaren van het leven en het in de wereld zijn, binnen de dimensie van ruimte en tijd.

De eerste fase van de expositie, die op zaterdag 19 mei van 17.00 tot 21.00 uur geopend wordt en tot en met 16 juni 2018 bezocht kan worden, toont de visie en inzichten over zeven internationale auteurs (uit Italië, Frankrijk, Japan en Nederland): Armida Gandini, Lory Ginedumont, Virginia Monteverde, Jean Sadao, Ellen Schippers, Sara Tirelli en Marilena Vita.

THE BODY LINK, gecureerd door Sonia Arata, suggereert, met een open titel, de predispositie en interesse om de meerdere mogelijke interpretatieve lezingen van elk van de gepresenteerde werken te verwelkomen: video- en fotokunstwerken, in het laatste geval altijd verbonden met een dynamische sequentie of een performatieve actie.

De tentoonstelling, die bestaat uit twee delen, krijgt in oktober 2018 een vervolg, waarbij het perspectief van een tweede groep kunstenaars gepresenteerd wordt.

Event partner: Radisson Blu Hotel, Amsterdam

Red Stamp Art Gallery

Rusland 22 - 1012 CL Amsterdam – NL

info@redstampartgallery.com

http://www.redstampartgallery.com/

Tel.: +31 20 4208684

Mob. NL: +31 6 46406531

Mob. IT: +39 347 1917003

Categorie

Kunst en creativiteit

Doelgroep

Alle leeftijden

Naam locatie

Red Stamp Art Gallery

Adres

Rusland 22, Amsterdam

Website

http://www.redstampartgallery.com

Toegangsprijs en kaarten bestellen

Gratis toegang