Pad tot huidige pagina

ALL-IN-ONE EN VOCAL MONDAYS

ALL-IN-ONE EN VOCAL MONDAYS

carmenallinone.jpg

13 juni 2018, 20:00 - 23:00 uur

Inhoud

All-in One is een alternatieve ongemengde zanggroep, dat de gebaande paden ontwijkt en weet te overtuigen met ‘anders dan anders’ repertoire met het accent op jazz en soul. ‘Fisch in wasser’ van Nina Hagen, ‘Nunovo Tango’ van DVA, That’s Alright van Andreya Triana afgewisseld met minder bekende jazz classics van Ray Charles, ‘Lulu’s back in town’ van Mel Torme , of een bijzondere capella versie Daft Punk mash up van Pentatonix. Deze 15 dames swingen de pan uit.

Vocal Mondays: Pop Soul Jazz is hun specialiteit ; originele eigentijdse liedjes van o.a De Dijk, J.P Cooper, seventies gospel van Chi Coltrane, ’Sweet Chile of mine’ van Guns & Roses in Vitage versie, ‘That’s it I Quit’ van Otis redding uptempo jazz. Als het maar energie heeft !

Vocal Mondays is een swingende, positief aanstekelijk overtuigende groep van 10 vrouwen, die het je moeilijk maken stil te blijven zitten. Het zangplezier spat ervan af.

Categorie

Muziek

Doelgroep

Volwassenen

Naam locatie

Jungle Amsterdam

Adres

Tweede van Swindenstraat 26, Amsterdam

Website

http://www.jungle.amsterdam

Toegangsprijs en kaarten bestellen

gratis

Meer informatie

Ov.: Tram 9, uitstappen Eerste van Swindenstraat,ca. 2 minuten lopen