Pad tot huidige pagina

Caribbean Combi

Caribbean Combi

caribbeancombo.jpg

22 juni 2018 - 23 juni 2018

Inhoud

Caribbean Combi komt met een theatertour naar AFAS Live

Ze zijn terug! Na vijf jaar keert Caribbean Combo terug met een gloednieuwe show. Jandino Asporaat, Roué Verveer, Murth Mossel en Howard Komproe hebben elkaar veel te vertellen en willen dat met iedereen delen. Caribbean Combo gaat vanaf 2018 op tour langs grote theaters in Nederland. De tournee wordt afgesloten met shows in AFAS Live op 22 en 23 juni.

De kaartverkoop start 31 oktober om 10:00 uur via www.caribbeancombo.nl.

Roué vraagt zich af waarom Howard nog steeds niet kaal is. Howard vraagt zich af of Jandino eindelijk medicatie heeft voor zijn ADHD. Jandino vraagt of Murth al toe is aan kinderen en zo ja of hij die van hem wilt adopteren. Murth vraagt zich af of Roué nog steeds gelukkig is met zijn leven als getrouwd man.

Kortom ze gaan het weer brengen. Met 'Ze Zijn terug!' gaan Jandino, Roué, Murth en Howard de theaters weer op z'n kop zetten met hun eigen exclusieve mix van standup comedy, theater, muziek en dans. Caribbean Combo is een comedy- en cabaret gezelschap bestaande uit Jandino Asporaat, Murth Mossel, Roué Verveer en Howard Komproe.

Restaurant First
Voorafgaand aan het concert een hapje eten? Reserveer nu een tafel in Restaurant First en geniet van heerlijke gerechten, afgestemd op het seizoen. Mocht je het fijn vinden: je regelt je consumptiemunten én parkeerkaart ook in ons restaurant! Dat wordt onbezorgd genieten van een onvergetelijke avond uit.

Ben je met meer dan 8 personen? Neem dan contact op via email restaurant@afaslive.nl. Wij helpen je graag bij het samenstellen van een aanbod op basis van jouw wensen.

Categorie

Theater en dans

Doelgroep

Alle leeftijden

Naam locatie

AFAS Live

Adres

Arena Boulevard 590, Amsterdam

Website

http://www.afaslive.nl

Toegangsprijs en kaarten bestellen

Zitplaatsen zaal € 40.15
Zitplaatsen tribune € 34.65
Zitplaatsen balkon € 34.65

Meer informatie

Deze ticketprijs is inclusief 10% servicekosten. De kaartverkoop gaat via www.caribbeancombo.nl.