Pad tot huidige pagina

GET LOST - art route 2018

GET LOST - art route 2018

get_lost_facebook_1200x628px9rosa.png

22 juni 2018 - 22 juli 2018

Inhoud

Op vrijdag 22 juni 2018 om 17.00 uur is de opening van de GET LOST – art route 2018 op het Gustav Mahlerplein in Amsterdam.

GET LOST - art route genereert kunst in de openbare ruimte door een brug te slaan tussen het bedrijfsleven op de Zuidas en jonge, talentvolle kunstenaars.

Voor de GET LOST - art route 2018 editie hebben we jonge kunstenaars uitgenodigd om zich te laten inspireren door het concept Code of Conduct. Hun werk neemt de vorm aan van een spiegel waarin we onszelf waarnemen en kunnen vaststellen hoe dingen voortdurend veranderen en in beweging zijn.

Net zoals de vorige editie, is de dialoog en samenwerking gezocht tussen uiteenlopende organisaties op de Zuidas en jonge kunstenaars, waarbij elk zijn eigen expertise en middelen inzet. De bedrijven maken de kunstwerken financieel mogelijk, dragen bij aan de selectie en geven de kunstenaar een specifieke opdracht per locatie mee. De kunstenaars leveren unieke, autonome, relevante en poëtische tijdelijke kunstwerken in de openbare ruimte.

Categorie

Kunst en creativiteit

Doelgroep

Alle leeftijden

Naam locatie

Zuidas, Amsterdam

Website

http://www.getlost-artroute.com

Toegangsprijs en kaarten bestellen

Gratis toegankelijk