Pad tot huidige pagina

Lunchpauzepianoconcerten: Mozes en Aäronkerk, toegang gratis

Lunchpauzepianoconcerten: Mozes en Aäronkerk, toegang gratis

lucanet.jpg

27 juni 2018 - 27 juli 2018, 12:15 - 12:45 uur

Inhoud

Dit evenement wordt gesteund door stadsdeel Centrum.
In samenwerking met Stichting Pianoconcerten organiseert de Gemeenschap van Sant'Egidio deze zomer een serie lunchpauzeconcerten in de Mozes en Aäronkerk. In de maanden juli en augustus, gratis toegankelijk.

Nu de zomerdrukte in de stad weer enorm toeneemt en het voor stadsbewoners vaak heel erg wennen is aan de toeristenmassa’s, steunen wij dit initiatief van pianoconcerten waarbij stadsbewoners en bezoekers gezamenlijk in alle rust naar muziek kunnen luisteren.
Wij nodigen ook speciaal die duizenden Amsterdammers uit die niet op vakantie kunnen gaan.

Vooral mooi omdat de muziek voor de helft gemaakt is door Amsterdamse componisten naar analogie van preludes van Bach, die bovendien ook te horen zijn.

Pianiste Frederique Lucanet speelt 24Preludia op elke woensdag van 12.15 uur tot plusminus 12.45 uur vanaf 27 juni tot en met 29 augustus, in de Mozes en Aäronkerk op het Waterlooplein.

Categorie

Muziek

Doelgroep

Volwassenen

Naam locatie

Mozes en Aäronkerk

Adres

Waterlooplein 207, Amsterdam

Website

http://www.24preludia.nl

Toegangsprijs en kaarten bestellen

Gratis entree, vrijwillige bijdrage wordt in dank aanvaard

Meer informatie

Pianiste Frederique Lucanet speelt preludes van J.S.Bach en gelijksoortig nieuw werk van -nu levende- Amsterdamse componisten, gemaakt naar aanleiding van die preludes.
Nu de zomerdrukte weer enorm toeneemt en massa's toeristen de stad bevolken is het heerlijk om even stil te zitten en van muziek te genieten. Speciaal die duizenden Amsterdammers die niet op vakantie kunnen gaan zijn welkom. Elke woensdag, de hele zomer. Meer informatie over wat er precies gespeeld gaat worden staat op 24preludia.nl