Pad tot huidige pagina

Show comedian Katt Williams

Show comedian Katt Williams

kattwilliams.jpg

4 juni 2018, 20:00 uur

Inhoud

LET OP:
Het is niet toegestaan om grote tassen mee naar binnen te nemen. Handtassen van maximaal A4 formaat en circa 10 cm dik zijn uitgezonderd. Er kan gefouilleerd worden en toegestane handtassen worden gecontroleerd. We raden aan om tassen thuis te laten en op tijd te arriveren.

NOTE:
It's not allowed to take large bags into the venue. Handbags that fit within A4 size and are less than 10 cm thick are an exception to this rule. Approved handbags will be checked, please note there are no storage facilities available for big bags. We recommend leaving your bags at home or at the hotel and to arrive on time.

Katt Williams komt op 4 juni naar AFAS Live

Standup comedian, rapper, acteur en zanger Katt Williams komt naar Nederland. Als een van Amerika’s vooraanstaande black comedy-veteranen met bijna twintig jaar ervaring, staat Williams garant voor een show waarover iedereen als de gordijnen zijn gesloten nog lang zal napraten. Tickets voor de show zijn verkrijgbaar via Ticketmaster.nl.

Nieuwe datum
De show van comedian Katt Williams in AFAS Live die gepland stond voor zaterdag 25 november 2017 wordt verplaatst naar maandag 4 juni 2018, vanwege het uitlopen van filmopnames. Reeds gekochte kaarten blijven geldig voor de nieuwe datum en hoeven niet omgeruild te worden. Mocht je je tickets willen retourneren kan dit tot 13 december 2017. Voor meer informatie kun je contact opnemen via deze link.

Williams is in eigen land voornamelijk bekend door zijn pimp-persiflage 'Money Mike' in de film Friday After Next. Hij wordt vaak in een adem genoemd met de legendarische komiek en in 2005 overleden Richard Pryor.

Ook Williams heeft een enorm turbulent leven dat van grote invloed is op de onderwerpen waar zijn stand-upshows over gaan: de Afro-American gemeenschap in de Verenigde Staten, racisme, seks, politiek en beroemdheden. Shows van Williams staan bekend om hun enorme rauwheid en hij mijdt scheldwoorden zeker niet om even aan te geven hoe hij over bepaalde zaken denkt.

Een beroemdheid in de Verenigde Staten en vooral ook in de Afrikaans-Amerikaanse hoek. Williams was al eind vorige eeuw een komiek van vaste waarde die zich had bewezen in gerenommeerde comedy clubs zoals The Improv, The Icehouse en The Hollywood Park Casino en op Black Entertainment Television’s komedieshow ‘ComicView’ en op MTV’s ‘Wild ’n Out’ waar hij diverse rollen in vertolkte.

Restaurant First
Voorafgaand aan het concert een hapje eten? Reserveer nu een tafel in Restaurant First en geniet van heerlijke gerechten, afgestemd op het seizoen. Mocht je het fijn vinden: je regelt je consumptiemunten én parkeerkaart ook in ons restaurant! Dat wordt onbezorgd genieten van een onvergetelijke avond uit.

Ben je met meer dan 8 personen? Neem dan contact op via email restaurant@afaslive.nl. Wij helpen je graag bij het samenstellen van een aanbod op basis van jouw wensen.

Categorie

Overig

Doelgroep

Alle leeftijden

Naam locatie

AFAS Live

Adres

Arena Boulevard 590, Amsterdam

Website

http://www.afaslive.nl

Toegangsprijs en kaarten bestellen

Golden Circle € 99,00
Blackbox Seat € 69,30
Tribune Seat € 69,30
Balkon Seats € 59,40

Meer informatie

Deze ticketprijs is inclusief servicekosten. De kaartverkoop gaat via Ticketmaster.nl en telefonisch via 0900-300 1250.