Pad tot huidige pagina

Concert: Limp Bizkit

Concert: Limp Bizkit

limpbizkit.jpg

26 juni 2018, 20:00 uur

Inhoud

Limp Bizkit komt op 26 juni naar AFAS Live

Op dinsdag 26 juni komt de Amerikaanse band Limp Bizkit naar Nederland. De show is onderdeel van hun Europese tournee deze zomer. De kaartverkoop voor de show start donderdag 30 november om 10 uur via Ticketmaster.

Komende zomer komen de Amerikaanse nu-metal grootheden naar Europa voor een nieuwe tournee. Een live show van de band is op zijn zachts gezegd snoeihard en barst uit zijn voegen van de energie. Een avond met Limp Bizkit betekend dan ook keihard meebrullen en volop moshpits.

In 1994 vormden Fred Durst, Sam Rivers, John Otto en Wes Borland de band Limp Bizkit in Jacksonville, Florida. Ruim 22 jaar en meer dan 40 miljoen verkochte albums later is Limp Bizkit een band waar je niet makkelijk omheen kunt. Vooral in de jaren negentig scoorde de band hit na hit met o.a. Rollin, My Generation, Nookie en Break Stuff.

Restaurant First
Voorafgaand aan het concert een hapje eten? Reserveer nu een tafel in Restaurant First en geniet van heerlijke gerechten, afgestemd op het seizoen. Mocht je het fijn vinden: je regelt je consumptiemunten én parkeerkaart ook in ons restaurant! Dat wordt onbezorgd genieten van een onvergetelijke avond uit.

Ben je met meer dan 8 personen? Neem dan contact op via email restaurant@afaslive.nl. Wij helpen je graag bij het samenstellen van een aanbod op basis van jouw wensen.

Categorie

Muziek

Doelgroep

Alle leeftijden

Naam locatie

AFAS Live

Adres

Arena Boulevard 590, Amsterdam

Website

https://www.afaslive.nl/agenda/limp-bizkit

Toegangsprijs en kaarten bestellen

Vrije zit- en staanplaats € 49.50

Meer informatie

Deze ticketprijs is inclusief servicekosten. De kaartverkoop gaat via Ticketmaster.nl en telefonisch via 0900-300 1250.