Pad tot huidige pagina

Festival: Red Light Jazz

Festival: Red Light Jazz

redlightjazz2018.jpg

1 juni 2018 - 3 juni 2018

Inhoud

Op vrijdag 1 juni, zaterdag 2 juni en zondag 3 juni 2018 vindt de vijfde editie plaats van Red Light Jazz. Het eerste jubileum!

Categorie

Muziek

Doelgroep

Volwassenen

Naam locatie

wallengebied

Adres

1012AD, Amsterdam

Website

http://www.redlightjazz.com

Toegangsprijs en kaarten bestellen

zowel gratis als betaalde concerten

Meer informatie

Het Red Light Jazz Festival is een jaarlijks terugkerend evenement in en rondom het wereldberoemde Red Light District van Amsterdam. Het festivalgebied strekt zich uit van de SkyLounge van het DoubleTree by Hilton Hotel tot de Amsterdamse Academische Club aan de Oudezijds Achterburgwal. In meer dan 30 unieke en sfeervolle locaties kunnen in het eerste weekend van juni 2018 concerten worden bijgewoond van bekende en (nog) onbekende jazzartiesten en kunnen tot in de nachtelijke uren jazzparty’s worden bezocht. Het festival is in 2014 is opgezet om Amsterdam weer op de kaart te zetten als échte jazz-stad met een rijke traditie.