Pad tot huidige pagina

Voor alle moeders in de Dapperbuurt

Voor alle moeders in de Dapperbuurt

buurtmoedersfacebookkopie.jpg

12 juli 2018, 9:30 - 11:00 uur

Inhoud

Vanochtend informatie over gezond slapen met slaaptherapeute Sonja Evers van 'Oefentherapie Cesar Amsterdam' in de Dapperbuurt. Heb je soms moeite om in slaap te komen, of slaap je heel kort en kan je daarna niet meer in slaap komen? Of slaap je heel onrustig en wordt je telkens wakker? Sonja geef praktische tips en oefeningen om je beter te laten slapen. En we horen natuurlijk ook heel graag wat jij doet als je niet kunt slapen.

Elke donderdag, met uitzondering van de schoolvakanties, open ochtend voor de moeders uit de Dapperbuurt, die interesse hebben in een gezonde levensstijl.
Er worden gezonde hapjes en drankjes gemaakt, informatie over een gezonde levensstijl gegeven, soms is er een gast die een workshop geeft over gezonde voeding, gezond bewegen of goed slapen, maar natuurlijk is er ook ruimte voor ontmoeten, sociale contacten, praten, kletsen, koffie en thee drinken en veel gezelligheid.
Het begint om 9.00 uur en duurt tot ongeveer 11.00 uur. Het is elke donderdag, met uitzondering van de vakantieperiodes. DEELNAME IS GEHEEL GRATIS.
Kom gezellig langs en leer de andere moeders uit de Dapperbuurt kennen. En als je toevallig net buiten de Dapperbuurt woont, dan ben je natuurlijk ook van harte welkom. Jungle Amsterdam Tweede van Swindenstraat 26.

Deze activiteit vindt plaats in het kader van het Gemeente programma 'Zo blijven wij Gezond'.

Categorie

Gezelschap en ontmoeting

Doelgroep

Volwassenen

Naam locatie

Jungle Amsterdam

Adres

Tweede van Swindenstraat 26, Amsterdam

Website

http://www.jungle.amsterdam

Toegangsprijs en kaarten bestellen

Gratis

Meer informatie

Tram 9, uitstappen Eerste van Swindenstraat, ca. 2 minuten lopen