Pad tot huidige pagina

Barzquad Calisthenics Kids Event

Barzquad Calisthenics Kids Event

14 juli 2018, 9:30 - 15:30 uur

Inhoud

Team Barzquad organiseert op zaterdag 14 juli een Calisthenics jeugd evenement. Calisthenics is een wijze van trainen waarbij men enkel het lichaamsgewicht als weerstand gebruikt om een zo gezond en fit mogelijk lichaam te krijgen. Geen halters en gewichten dus: je trekt, duwt en draagt je eigen lichaam.

De dag bestaat uit diverse wedstrijd elementen zoals een Exhibition match, Double team wedstrijd en een Freestyle wedstrijd van de A-klasse. Daarnaast zijn er diverse side events zoals bootcamp parkour - snelste tijd, deadhang (hangen) - langste tijd, pushups - grootste aantal, zwaaien - grootste afstand, afduwen - grootste afstand, bungee run - grootste afstand en rodeo stier - langste tijd.

Het beloofd een geweldige dag te worden dus zorg dat je erbij bent!

Categorie

Sport en spel

Doelgroep

Kinderen

Naam locatie

stadspark Osdorp

Adres

Wolbrandskerkweg 90, Amsterdam

Toegangsprijs en kaarten bestellen

Gratis