Pad tot huidige pagina

Buitenconcert Amsterdam Museum (gratis!)

Buitenconcert Amsterdam Museum (gratis!)

posterbuitenconcert18.jpg

15 juli 2018, 12:00 - 14:00 uur

Inhoud

Zondagmiddag 15 juli is het alweer zover: het laatste concert van het seizoen! Ook dit jaar spelen Jong Excelsior en Groot Excelsior in de openlucht op de binnenplaats van het Amsterdam Museum. Tijdens dit jaarlijks swingende buitenconcert van de vereniging zijn stukken te horen als 'Rolling Stones Fantasy' van Peter Kleine Schaars, 'Pirates of the Caribbean' van Klaus Badelt, 'Seis Manuel' van Shelley Hanson en drie delen uit 'de Odyssee' van Jan van Zelm. Kortom een middag vol met toegankelijke muziek voor jong en oud!

zondag 15 juli 2018 | 12:00 - 14:00
toegang: GRATIS
binnenplaats van Amsterdam Museum | Kalverstraat 92 | Amsterdam

Categorie

Muziek

Doelgroep

Alle leeftijden

Naam locatie

Amsterdam Museum

Adres

Kalverstraat 92, Amsterdam

Website

http://www.jongexcelsior.nl

Toegangsprijs en kaarten bestellen

gratis!

Meer informatie

Zondagmiddag 15 juli is het alweer zover: het laatste concert van het seizoen! Ook dit jaar spelen Jong Excelsior en Groot Excelsior in de openlucht op de binnenplaats van het Amsterdam Museum. Tijdens dit jaarlijks swingende buitenconcert van de vereniging zijn stukken te horen als 'Rolling Stones Fantasy' van Peter Kleine Schaars, 'Pirates of the Caribbean' van Klaus Badelt, 'Seis Manuel' van Shelley Hanson en drie delen uit 'de Odyssee' van Jan van Zelm. Kortom een middag vol met toegankelijke muziek voor jong en oud!

zondag 15 juli 2018 | 12:00 - 14:00
toegang: GRATIS
binnenplaats van Amsterdam Museum | Kalverstraat 92 | Amsterdam