Pad tot huidige pagina

Cavia Summer Club: Martha Colburn

Cavia Summer Club: Martha Colburn

30mex2.jpg

14 juli 2018, 21:00 - 22:30 uur

Inhoud

Deze Cavia's Summer Club staat geheel in het teken van het werk van de Amerikaanse filmmaker en media-artiest Martha Colburn, die een voorliefde heeft voor super8 en animatie. Colburn presenteert een selectie van haar onvertoonde video's en films naast uitgekozen archiefbeelden waaronder 8mm home movies en films op 35mm van de ruimte. Haar niet eerder vertoonde films zullen onder andere parodie├źn op tv reclames, videoclips met eenden en een aantal andere merkwaardigheden bevatten.

Categorie

Film

Doelgroep

Volwassenen

Naam locatie

Filmhuis Cavia

Adres

Van Hallstraat 52 1 hoog (trap op, boven Xena Sports), Amsterdam

Website

http://filmhuiscavia.nl

Toegangsprijs en kaarten bestellen

Gratis