Pad tot huidige pagina

Cavia Summer Club: A French Summer

Cavia Summer Club: A French Summer

afrenchsummer.jpeg

12 juli 2018, 21:00 - 22:30 uur

Inhoud

Een film die het diepe verlangen naar de jeugdige zomerliefde, ietwat naïeve doch zeer herkenbare levensfilosofieën en de dromerige weelde van de Bretonse kust aan het prachtige zomerlicht stelt. Van dal naar dieper, leuk naar liever, een authentiek liefdesverhaal als heerlijke start van de echte grote vakantie! Laat je verleiden door zachte, zwoele en oh zo romantische fantasieën.

Categorie

Film

Doelgroep

Volwassenen

Naam locatie

Filmhuis Cavia

Adres

Van Hallstraat 52 1 hoog (trap op, boven Xena Sports), Amsterdam

Website

http://filmhuiscavia.nl

Toegangsprijs en kaarten bestellen

Gratis

Meer informatie

Filmhuis Cavia doet niet aan vakantie en houdt de deuren gewoon open. Naast de reguliere programmering doet het ook iets bijzonders: vier Cavia-programmeurs presenteren onder de naam Cavia's Summer Club elk een gratis toegankelijke avond met hun filmvoorkeur.