Pad tot huidige pagina

COLOURFUL CITY, Kleurrijk Amsterdam

COLOURFUL CITY, Kleurrijk Amsterdam

poster.jpg

31 juli 2018 - 24 augustus 2018

Inhoud

Welkom in het hartje van Amsterdam voor deze bijzondere tentoonstelling! Leden van Arti et Amicitiae hebben zich laten inspireren door het leven in Amsterdam - vrolijk, gezellig, rauw, weerbarstig, lief. Heel Amsterdam, in al zijn kleuren en hoedanigheden, is op de wanden van de sociëteit terug te vinden. De kunstenaars laten zien wat er in de stad speelt en welke plekken voor hen een speciale betekenis hebben. En voor deze gelegenheid is het werk extra vriendelijk geprijsd. En u kunt tegelijk tegelijk het rijke interieur, De Breitner en de meubels van architect Berlage bewonderen.

Categorie

Kunst en creativiteit

Doelgroep

Alle leeftijden

Naam locatie

Arti et Amicitae

Adres

Rokin 112, Amsterdam

Website

http://www.arti.nl

Toegangsprijs en kaarten bestellen

tijdens de zomer is de toegang tot de sociëteit gratis

Meer informatie

Harald Schole en Friso Witteveen, beiden Arti-lid en initiatiefnemers van de tentoonstelling tonen hoe kunstenaars Amsterdam zien. Wat is actueel? Waar legt de kunstenaar de nadruk op? Of gewoon: wat maakt ons Amsterdam uniek? > info@haraldschole.nl