Pad tot huidige pagina

English Theatre: Blackadder part 2: ‘The Other Bits’

English Theatre: Blackadder part 2: ‘The Other Bits’

14-06-17avfbadhtblackadder-5744-jpglight.jpg

12 juli 2018 - 14 juli 2018

Inhoud

Nieuwe Engelstalige theater afleveringen van de laatste serie van Rowan Atkinson’s beroemde komedie.

Deel 2 van Blackadder in de 1e wereldoorlog van 1914-1918. Try out productie in Mike’s Badhuisteater, Amsterdam van 12 juli t/m 20 juli. Vorig jaar speelde BadhuisInternational ettelijke malen voor uitverkochte zalen.

Baldrick, Captain Edmund, George, General Melchett, Captain Darling en Lord Flashheart zitten nog steeds vast in de Vlaanderse modder, gereed om te sterven voor koning en ... wie? De briljante jongens en meisjes van Mike's B(M)ADhouse zullen je verblijden met hun tragische doden in deel 2. Hilariteit gegarandeerd. In Mike's Badhuistheater in Amsterdam. In November, wanneer het 100 jaar geleden is dat de Eerste Wereldoorlog ten einde is gekomen, gaat BadhuisInternational beide delen van Blackadder uitbrengen.

Blackadder is een zwarte komedie over oorlog, bekend door Rowan Atkinson's (Mr. Bean) portret van het personage Blackadder.

Van het gezelschap dat eerder ‘Allo ‘Allo!, Entertaining Mr. Sloane en de Dublin Trilogy heeft uitgevoerd. Blackadder wordt weer geregisseerd door Michael Manicardi.

Categorie

Theater en dans

Doelgroep

Alle leeftijden

Naam locatie

Mike's Badhuistheater

Adres

Boerhaaveplein 28, Amsterdam

Website

http://www.badhuistheater.nl/

Toegangsprijs en kaarten bestellen

Kaarten à € 15,- verkrijgbaar via www.badhuistheater.nl