Pad tot huidige pagina

Tekenworkshop Reizen in lijnen

Tekenworkshop Reizen in lijnen

potloden01.jpg

15 juli 2018, 12:30 - 16:30 uur

Inhoud

Ga je binnenkort op reis? Op zondag 15 juli organiseert Het Tekenlab een tekenworkshop speciaal voor de reiziger. In de workshop leer je op welke manieren je tekenen kunt inzetten om reisimpressies op persoonlijke wijze vast te leggen.

Tekenen kan altijd en overal en is daarom heel geschikt om uitdrukking te geven aan belevenissen onderweg. Tekenen zorgt ervoor dat je de omgeving met een andere blik bekijkt, en op papier ontstaat er een uniek beeldverslag van je reis.

De workshop is stapsgewijs opgebouwd uit korte doelgerichte oefeningen en opdrachten. Elke opdracht sluiten we af door de bevindingen te delen in de groep. De oefeningen en opdrachten worden ondersteund met voorbeelden van werk en werkwijzes van kunstenaars van vroeger en nu.

Je leert
+ werken met diverse tekenmaterialen
+ oefeningen in waarnemen die eenvoudig toe te passen zijn op reis
+ hoofdzaken van bijzaken onderscheiden
+ persoonlijke impressies op papier te zetten

Categorie

Kunst en creativiteit

Doelgroep

Volwassenen

Naam locatie

Station Amsterdam Centraal

Adres

Stationsplein, Amsterdam

Website

http://www.hettekenlab.nl

Toegangsprijs en kaarten bestellen

http://www.hettekenlab.nl

Meer informatie

Kijk op de website voor alle informatie.