Pad tot huidige pagina

Zomerfeest van de Dapperbuurt (Leer je buurt beter kennen!)

Zomerfeest van de Dapperbuurt (Leer je buurt beter kennen!)

15 juli 2018, 13:00 - 16:00 uur

Inhoud

Gemeente Stadsdeel Oost nodigt alle ouders en kinderen uit de Dapperbuurt uit voor het Zomerfeest op 15 juli, tussen 13:00 uur en 16:00 uur. Dit Zomerfeest biedt de mogelijkheid voor ouders om kennis op te doen over wat er allemaal te doen is in de buurt: voor zowel de kinderen als de ouders zelf. Er zullen verschillende activiteiten en workshops aanwezig zijn voor kinderen, bijvoorbeeld zal er een bungee-trampoline aanwezig zijn en zullen er verschillende knutselworkshops zijn waar kinderen aan mee kunnen doen. Daarnaast kunnen ouders in gesprek gaan met verschillende organisaties uit Oost aan de verschillende eettafels die aanwezig zullen zijn. Kom langs en geniet van de gezelligheid!

Categorie

Gezelschap en ontmoeting

Doelgroep

Kinderen

Naam locatie

Dapperplein

Adres

1093GS, Amsterdam

Toegangsprijs en kaarten bestellen

Gratis