Pad tot huidige pagina

Tentoonstelling: Colourful City, Kleurrijk Amsterdam

Tentoonstelling: Colourful City, Kleurrijk Amsterdam

8b5fd46d-a1ee-4da3-b063-093a5aa95c48.jpeg

1 augustus 2018 - 24 augustus 2018

Inhoud

Voor de tentoonstelling ‘Kleurrijk Amsterdam - Colourful City ‘ hebben kunstenaarsleden van Arti zich laten inspireren door het leven in Amsterdam. Uitbundig, gezellig, weerbarstig, rauw, lief. De makers van de tentoonstelling, Harald Schole en Friso Witteveen, beiden Artilid, vroegen zich af, wat is actueel? Waar legt de kunstenaar de nadruk op? Of gewoon wat maakt ons Amsterdam uniek?

Categorie

Kunst en creativiteit

Doelgroep

Alle leeftijden

Naam locatie

Arti et Amicitiae

Adres

Rokin 112, Amsterdam

Website

http://Www.arti.nl

Toegangsprijs en kaarten bestellen

Gratis gedurende de zomeropenstelling.

Meer informatie

Naast de bijzondere kunstwerken is voor de bezoeker ook de sociëteit te bewonderen. Er hangt de mooiste Breitner, het interieur is ontworpen door architect Berlage. En op deze museale stoelen mag u zitten!