Pad tot huidige pagina

Dagworkshop Dierenmozaiek

Dagworkshop Dierenmozaiek

dierenmozaiekcompilatie.jpg

12 augustus 2018, 10:00 - 17:30 uur

Inhoud

Tijdens deze workshop mozaïekt u uw eigen huisdier of een ander dier, zoals bijvoorbeeld een koe of een vogel van buiten. U doet dit naar aanleiding van een – door uzelf gemaakte – foto die u vooraf naar ons mailt. Wij zagen de contouren van het dier dan uit in mdf en tekenen er vast de belangrijkste lijnen op, zodat u bij aanvang van de workshop snel kunt beginnen. U werkt met kleine keramiektegeltjes die u met een tang in stukjes knipt. Vanzelfsprekend krijgt u voordat u van start gaat een duidelijke uitleg van ons.

Wij bieden twee verschillende dierenworkshops aan; een korte van 4,5 uur en een dagworkshop. In de korte workshop gaat u op een wat eenvoudiger manier te werk, in de dagworkshop kunt u wat meer details aanbrengen. Aangezien het maken van een mozaiek hoe dan ook erg arbeidsintensief is, bestaat de kans dat u uw werkstuk thuis zult moeten afmaken. In dat geval krijgt u vanzelfsprekend het materiaal hiertoe van ons mee. Het gereedschap dat u nodig heeft, kunt u dan ofwel bij ons kopen, ofwel van ons lenen (tegen betaling van een borgsom ter hoogte van de verkoopprijs van dit gereedschap).

Categorie

Kunst en creativiteit

Doelgroep

Volwassenen

Naam locatie

Miniati/Griekenland aan Zee

Adres

Zeeburgerdijk 55 sous, Amsterdam

Website

https://www.smashingstones.nl/mozaiek-workshop6.htm

Toegangsprijs en kaarten bestellen

80,-

Meer informatie

Kijk voor meer informatie op onze website of mail naar smashingstones@xs4all.nl of bel met 0623343804.