Pad tot huidige pagina

Expositie: Kunst in het AMC - Surface Tension solo Sujata

Expositie: Kunst in het AMC - Surface Tension solo Sujata

Sujata Majumdar

6 augustus 2018 - 10 september 2018

Inhoud

Solo expositie van Sujata in de Brummelkamp Galerie van Amsterdam UMC Locatie AMC. Sujata Majumdar exposeert tot 11 september in de AMC Brummelkamp galerie met ‘Surface tension’. Majumdar speelt met het medium fotografie door haar onderwerpen zo vlak mogelijk weer te geven. Door weinig diepte te gebruiken weet ze de spanning tussen de verschillende materialen en ondergronden die ze voor haar lens krijgt goed zichtbaar te maken. Haar manier van fotograferen vloeit voort uit haar liefde voor de wetenschap. Ze vergelijkt haar stijl met een diagram, een microscopisch beeld of een schematische, grafische weergave van een proces of van een aantal grootheden en hun onderlinge verband.

Categorie

Kunst en creativiteit

Doelgroep

Alle leeftijden

Naam locatie

Brummelkamp Galerie - AMC Ziekenhuis

Adres

Meibergdreef 9, Amsterdam

Website

http://www.sujata.nl

Toegangsprijs en kaarten bestellen

gratis

Meer informatie

https://www.amc.nl/web/kunst-in-het-amc/kunst-2/sujata-majumdar-in-de-brummelkampgalerie.htm