Pad tot huidige pagina

Proeverij op de Amsterdamse grachten

Proeverij op de Amsterdamse grachten

portproeverij.jpg

12 augustus 2018, 15:45 - 18:00 uur

Inhoud

Deze zomer vráágt om een zomerse port proeverij door de Amsterdamse grachten.
We varen 2 uur lang in gezelschap van heerlijke portwijnen aangeboden door porthuis Martha’s. Eén van de leukste portfamilies uit de Douro, die PortRebels deze zomer persoonlijk heeft ontmoet! Zoals je van PortRebels gewend bent verrassen we jullie met vijf verschillende port types. We vertellen je er tijdens de boottocht graag meer over, maar als je gewoon wilt genieten van een glas port en de Amsterdamse grachten dan kan dat ook!
PortRebels wil Nederland uitdagen om vaker te kiezen voor een glaasje port in plaats van een glas wijn of een speciaal biertje. Daarom bloggen we over port en organiseren we bijzondere rebelse port proeverijen.

Categorie

Feest en uitgaan

Doelgroep

Volwassenen

Naam locatie

Opstaplocatie The Library Wine Club

Adres

Keizersgracht 335, Amsterdam

Website

https://portrebels.nl/whats-next/

Toegangsprijs en kaarten bestellen

€25,79 (vooraf ticket bestellen via https://shop.ikbenaanwezig.nl/tickets/event/PortRebels-op-het-water)