Pad tot huidige pagina

Film: Cult Epics presents: I Will Walk Like a Crazy Horse

Film: Cult Epics presents: I Will Walk Like a Crazy Horse

14 september 2018, 20:30 - 22:00 uur

Inhoud

Een geciviliseerde man gekleed in een pak vlucht naar de woestijn om de politie te ontwijken. Hij ontmoet in de duinen een buitengewone heremiet die een bescheiden en gelukkig leven leidt. De moderne man overtuigt hem om naar de civilisatie te reizen waar de heremiet de smerige gewoontes en wreedheid van onze wereld ontdekt. Maar voorbij dit verhaal en zijn verloop is deze film bovenal een verzameling van geniale beelden, een provocatie voor al onze lichamelijke taboes, een terrein van po√ętische speelsheid en een werk van dubbelzinnige en ongemakkelijke kritiek. Dit is het soort obscure, unieke film die je zelden te zien krijgt.
---
Fernando Arrabal | 1973 | Frankrijk | 90' | Engelse ondertiteling

Categorie

Film

Doelgroep

Volwassenen

Naam locatie

Filmhuis Cavia

Adres

Van Hallstraat 52 1 hoog (trap op, boven Xena Sports), Amsterdam

Website

http://filmhuiscavia.nl

Toegangsprijs en kaarten bestellen

5,- euro.
(Cinevillepas geldig)

Meer informatie

Reserveren is niet mogelijk. Kaartjes kunnen vanaf een half uur voor aanvang aan de bar gekocht worden.