Pad tot huidige pagina

Foto-expositie: Sanny Views Amsterdam

Foto-expositie: Sanny Views Amsterdam

26 september 2018 - 12 oktober 2018

Inhoud

Sandra Irene Veenstra (Amsterdam, 1971), bekroond Storytelling Photographer, zet het dagelijks leven in een zonnig 'Sannig' perspectief, met de focus op licht, kleur en humor.

Na haar succesvolle debuut-expositie Sanny Views Amsterdam van februari tot juli 2018 in het majestueuze Amstel Hotel, is haar werk nu tot 14 oktober 2018 te zien in het monumentale grachtenpand van de Boekmanstichting.

Jarenlang was Sandra werkzaam als internationaal pedagoge. Observeren is voor haar een tweede natuur. Als pedagoge en inmiddels kinderrechtenactiviste wordt zij regelmatig geconfronteerd met de donkere kant van de mensheid: (seksueel) geweld tegen kinderen. Met Kid for ChildRights zet Sandra zich onbezoldigd in voor de bestrijding hiervan. Om in balans te blijven en ook de vrolijke kant van het leven te (kunnen) blijven zien, is zij gaan fotograferen. Waar Sandra is, is haar camera.

Sandra exposeert met vrij werk, dat ook te koop is. Voorts zet zij in opdracht van ondernemingen, particulieren en organisaties hun evenement, buurt, pand, familie of team in een 'Sannig' perspectief.

Categorie

Kunst en creativiteit

Doelgroep

Alle leeftijden

Naam locatie

Boekmanstichting, Kenniscentrum voor Kunst, Cultuur en Beleid

Adres

Herengracht 415, Amsterdam

Website

https://www.boekman.nl/evenement/24-augustus-expositie-sandra-veenstra

Toegangsprijs en kaarten bestellen

Gratis

Meer informatie

www.sannyviews.nl

Openingstijden expositie maandag t/m vrijdag van 9 tot 17 uur. Graag even aanbellen. U bent meer dan welkom.