Pad tot huidige pagina

Klassiek op het Amstelveld

Klassiek op het Amstelveld

15 september 2018 - 16 september 2018

Inhoud

Op zaterdag 15 september 2018 verandert het Amstelveld in Amsterdam Centrum in een openlucht concertzaal. De hele dag is gratis toegankelijk voor iedereen die van live klassieke muziek wil komen genieten. Vanaf 10.00 uur zijn er optredens van jonge talenten, het Hoofdprogramma begint om 15.00 uur en we sluiten rond 22.00 uur met een groot symfonieorkest en operakoor.
Op zondag16 september vanaf 14.00 zijn er workshops, interactieve concerten en masterclasses voor alle leeftijden. We sluiten het muzikale weekend af in De Duif aan de Prinsengracht voor een groots meezing operaconcert samen met het Amsterdams Operakoor om 19.00 uur.

Categorie

Muziek

Doelgroep

Alle leeftijden

Naam locatie

Amstelveld (zaterdag), De Duif en Amstelkerk (zondag)

Adres

Amstelveld, Amsterdam

Website

http://www.klassiekophetamstelveld.nl

Toegangsprijs en kaarten bestellen

Zaterdag de hele dag: gratis, zondag: kaarten vanaf 5 euro te koop via www.klassiekophetamstelveld.nl of aan de kassa