Pad tot huidige pagina

Koffieconcert: 1-2-3 met TRIO 258

Koffieconcert: 1-2-3 met TRIO 258

p180916-media.jpg

16 september 2018, 12:00 - 13:30 uur

Inhoud

TRIO 258 (pianiste Lestari Scholtes, violist Eduardo Paredes Crespo en cellist Leonard Besseling) speelt solostukken voor viool en piano, Debussy’s Sonata voor viool en piano en het tweede deel uit Tchaikovsky’s Pianotrio in a.

Concerten in de Oosterkerk
Minstens drie keer per maand is er een gratis concert in de Oosterkerk. Op één zondagmiddag van de maand een koffieconcert en op de eerste dinsdagavond en één vrijdagmiddag van de maand treden (oud-)studenten van het Conservatorium van Amsterdam op. Deze concerten worden naast subsidie van de Werkgroep Kunst & Cultuur Oostelijke Binnenstad mogelijk gemaakt door uw vrijwillige bijdrage.

Categorie

Muziek

Doelgroep

Alle leeftijden

Naam locatie

Oosterkerk

Adres

Kleine Wittenburgerstraat 1, Amsterdam

Website

https://www.oosterkerk-amsterdam.nl/

Toegangsprijs en kaarten bestellen

Gratis toegang, maar een vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld.