Pad tot huidige pagina

Muzikale architectuurwandeling

Muzikale architectuurwandeling

16 september 2018, 13:00 - 16:00 uur

Inhoud

Zondagmiddag 16 september vindt de vierde editie plaats van huiskamerjazzfestival Jazz en de Walvis. Wandel over de eilanden van het Oostelijk Havengebied in Amsterdam, bekijk de stad met andere ogen en beleef intieme concerten op bijzondere locaties. Geschikt voor muziekliefhebbers van allerlei pluimage, architectuurlovers, buurtgenoten, jazzfanaten en families!

Meer weten over de herontwikkeling van het Oostelijk Havengebied? Kies dan voor het combinatie ticket; 2 concerten naar keuze en een architectuurwandeling met een deskundige gids van het BAC. De wandeling start om 13.00 bij het Borneo Architectuur Centrum op R.J.H. Fortuynplein 4 en duurt een uur. Daarna kan je om 14.30 en 15.30 naar een concert naar keuze.

Categorie

Cursus, lezing, excursie

Doelgroep

Alle leeftijden

Naam locatie

Borneo Architectuur Centrum

Adres

RJH Fortuynplein 4, Amsterdam

Website

https://jazzendewalvis.nl/artiesten/architectuurwandeling-2-concerten-naar-keuze/

Toegangsprijs en kaarten bestellen

20 euro voor de rondleiding en 2 concerten

Meer informatie

ticket te bestellen via: https://www.cangotickets.com/jazzendewalvis/