Pad tot huidige pagina

VondelGames

VondelGames

vondelparkrace2017228.jpg

15 september 2018, 10:00 - 17:00 uur

Inhoud

Kom kijken naar het razendsnelle Handbiken in het Vondelpark in Amsterdam. Wil je zelf ook een keer op een ander soort fiets rijden, of wil je op je eigen fiets meedoen aan een wedstrijd? Schrijf je dan in voor de Vondel on Wheels.
Kijk snel op www.vondelgames.nl voor meer informatie.

Categorie

Sport en spel

Doelgroep

Gehandicapten

Naam locatie

Vondelpark

Adres

Overtoom 283, Amsterdam

Website

http://www.vondelgames.nl

Toegangsprijs en kaarten bestellen

gratis

Meer informatie

Kom kijken naar het razendsnelle Handbiken in het Vondelpark in Amsterdam. Wil je zelf ook een keer op een ander soort fiets rijden, of wil je op je eigen fiets meedoen aan een wedstrijd? Schrijf je dan in voor de Vondel on Wheels.
Kijk snel op www.vondelgames.nl voor meer informatie.