Pad tot huidige pagina

Christine and the Queens

Christine and the Queens

christineandthequeens.jpg

13 oktober 2018, 20:00 uur

Inhoud

Christine and the Queens komt 13 oktober naar AFAS Live

Zaterdag 13 oktober staat Christine and the Queens met haar eerste grote eigen show in AFAS Live. Het is voor het eerst sinds 2015 dat ze na haar wereldwijde doorbraak met debuutalbum 'Chaleur Humaine' weer live in Nederland speelt.

De kaartverkoop start aanstaande donderdag 26 april om 11:00 uur via Ticketmaster.

In 2010 begon Christine and the Queens met het maken van muziek nadat ze geïnspireerd raakte door het bezoeken van een drag queenshow in Londen. Na het verschijnen van twee EP's bracht de muzikante in 2014 haar debuutalbum 'Chaleur Humaine' uit met daarop de hitsingle 'Christine'. Datzelfde jaar won ze een MTV Europa Music Award voor Beste Franse Act. Ook gaf Christine and the Queens veel geprezen festivalshows op Best Kept Secret en Lowlands en een uitverkocht optreden in Melkweg.

'Chaleur Humaine' verscheen in de Verenigde Staten met in het Engels opnieuw opgenomen vocals en enkele nieuwe songs onder de naam Christine and the Queens. De single 'Tilted' werd benoemd tot een van de beste singles van het jaar en was ook te horen in de Amerikaanse tv-serie Better Things eind vorig jaar. Christine and the Queens werkt momenteel aan haar tweede album die naar eigen zeggen stoerder, seksueler maar nog steeds treurig. Wanneer het album verschijnt, is nog onbekend.

Restaurant First
Voorafgaand aan het concert een hapje eten? Reserveer nu een tafel in Restaurant First en geniet van heerlijke gerechten, afgestemd op het seizoen. Mocht je het fijn vinden: je regelt je consumptiemunten én parkeerkaart ook in ons restaurant! Dat wordt onbezorgd genieten van een onvergetelijke avond uit.

Ben je met meer dan 8 personen of zijn er kinderen onder de 12 jaar bij? Neem dan contact op via email restaurant@afaslive.nl. Wij helpen je graag bij het samenstellen van een aanbod op basis van jouw wensen.

Categorie

Muziek

Doelgroep

Alle leeftijden

Naam locatie

AFAS Live

Adres

Arena Boulevard 590, Amsterdam

Website

http://www.afaslive.nl

Toegangsprijs en kaarten bestellen

Vrije zit- en staanplaatsen € 38,50

Meer informatie

Deze ticketprijs is inclusief servicekosten. De kaartverkoop gaat via Ticketmaster.nl en telefonisch via 0900-300 1250.