Pad tot huidige pagina

Jazz op Zondag

Jazz op Zondag

whoshedo350.jpg

7 oktober 2018, 17.00 - 20.00 uur

Inhoud

Op zondag 7 oktober van 17.00 tot 20.00 ben je weer van harte welkom bij Jazz op Zondag! Patrick Verheij bijt het spits af en wordt gevolgd door WhoSheDo, Het Simone Honijk Kwartet, Erik Verweij, Trio Elzz en VANZANDEN.

We toveren ons café op zondagavond om tot heus Jazz café, de entree is gratis. Zoek een fijn plekje, kom gezellig wat eten of neem een drankje maar, geniet vooral van de heerlijke muziek! Elke zondag v.a. 7 oktober aanstaande.

Categorie

Muziek

Doelgroep

Alle leeftijden

Naam locatie

Culinair & Artistiek cafe tHUIS aan de AMSTEL

Adres

Korte Ouderkerkerdijk 45 B, Amsterdam

Website

http://thuisaandeamstel.nl/events/

Toegangsprijs en kaarten bestellen

Gratis

Meer informatie

Collectief Verheij & Friends bestaat uit een groep professionele muzikanten die hun sporen verdienden op evenementen, festivals en theaters door het hele land, en ver daarbuiten.
Bij tHUIS aan de AMSTEL spelen ze in kleine bezetting, akoestisch. Hoewel de musici jazz geschoold zijn speelt de groep voornamelijk vintage pop en soulsongs: mooie liedjes, persoonlijk en van eigen bodem, maar vaak op Amerikaanse leest geschoeid. Ze hebben daarbij hun eigen 'vintage', doch eigentijdse 'sound' ontwikkeld. Met Verheij & Friends ben je verzekerd van een heerlijke, ontspannen avond met opzwepende, swingende muziek.

Kom luisteren, borrelen en genieten!