Pad tot huidige pagina

Pianoduo Festival Amsterdam

Pianoduo Festival Amsterdam

10 oktober 2018 - 14 oktober 2018

Inhoud

Klassiek, Jazz, PFAmbiance, Jong Talent, Cuisine en Kids. Van 10 tot en met 14 oktober wordt Amsterdam voor de 6e maal omgetoverd tot een waar pianoduofestijn. Luister naar internationale topartiesten als Pianoduo Sergio Tiempo & Karin Lechner (Argentinië), Een avond met Mike Boddé & friends, Maarten den Hengst & Ivana Alkovic (Nederland-Servië), Ramon Lormans & Dominique Vleeshouwers, Duo Wolanska-Gajda (Polen) en artistiek leiders Lestari Scholtes en Gwylim Janssens, oftewel Pianoduo Scholtes & Janssens. De jongste generatie pianoduoliefhebber kan wegdromen bij het spannende sprookje Hans & Grietje.

Categorie

Muziek

Doelgroep

Alle leeftijden

Naam locatie

De Duif, Amstelkerk, CC Amstel

Adres

Prinsengracht 756, Amsterdam

Website

http://www.pianoduofestival.nl

Toegangsprijs en kaarten bestellen

gratis tot 32,50 (via website)