Pad tot huidige pagina

Workshop: Sneaker baby

Workshop: Sneaker baby

11 oktober 2018, 10:00 - 15:30 uur

Inhoud

De SneakerKit workshop Baby is een superleuke workshop die aangeboden wordt bij Jouw stoute schoenen. Je maakt in een dag een prachtige sneaker voor jouw allerliefste baby, neefje, nichtje of kleinkind met behulp van de handige SneakerKit.

Er is een allerliefst model gemaakt voor de kleinste onder ons. Maak een cadeautje voor jouw allerliefste en maak het onvergetelijk. Eigen babysneakers van de fijnste materialen. Je steelt ongetwijfeld de show met deze zelf gemaakte superschattige sneakertjes. Tijdens de workshop is er ruimte om het leer of het materiaal waarmee je aan de slag gaat te bewerken.

Leef je helemaal uit of houdt het simpel. Alles kan in deze sneakerkit workshop.

De workshop duurt van 10:00 - 15:30

Inclusief: Sneakerkit maat 20, koffie en thee

Categorie

Kunst en creativiteit

Doelgroep

Alle leeftijden

Naam locatie

Atelier Jouw Stoute Schoenen

Adres

Oudeschans 21, Amsterdam

Website

http://www.jouwstouteschoenen.nl

Toegangsprijs en kaarten bestellen

€99,-

Meer informatie

je kunt je opgeven op de website