Pad tot huidige pagina

Expositie: Houtfruit/Fruits de bois

Expositie: Houtfruit/Fruits de bois

9 november 2018 - 11 november 2018

Inhoud

Weekendtentoonstelling bij WG Kunst van Luitzen Zandbergen en Jean Yves Pennec met collages, doosjes en andere (ruimtelijke) objecten van fruitkisthout. Opening vrijdag 9 november 17.00-19.00 door Jorie Wieriks, geopend zaterdag 10 en zondag 11 november 13.00-17.00.

Categorie

Kunst en creativiteit

Doelgroep

Alle leeftijden

Naam locatie

WG Kunst

Adres

Marius van Bouwdijk Bastiaansestraat 28, Amsterdam

Website

https://www.wgkunst.nl/luitzen-zandbergen-en-jean-yves-pennec/

Toegangsprijs en kaarten bestellen

toegang gratis

Meer informatie

Van 9 t/m 11 november 2018 exposeren de kunstenaars Luitzen Zandbergen (Appelscha, 1951, woont en werkt in Amsterdam) en Jean Yves Pennec (Quimper, 1958, woont en werkt in Quimper Bretagne) hun beider werk in een duo tentoonstelling bij WG Kunst.
Beide kunstenaars gebruiken al decennia lang hetzelfde materiaal: fruitkist populier hout uit Spanje, bedrukt met kleurrijke afbeeldingen. Sinds twee jaar zijn de twee “soulmates” op de hoogte van elkaars bestaan.
Zandbergen heeft het initiatief genomen tot deze gezamenlijke tentoonstelling in Amsterdam. Er worden collages, doosjes en andere objecten getoond in een ongedwongen ambiance met ‘tutti frutti’ inrichting. Al het werk is te koop en sympathiek geprijsd.

OPENING vrijdag 9 november van 17.00-19.00 door Jorie Wieriks
met live muziek van het “Bien étonnés de se trouver” ensemble.
De tentoonstelling is open zaterdag 10 en zondag 11 november 13.00-17.00 .
U bent van harte welkom!
WG KUNST
Marius van Bouwdijk Bastiaansestraat 28
1054 SP Amsterdam
www.wgkunst.nl