Pad tot huidige pagina

Concert: Infloyd

Concert: Infloyd

infloyd.jpg

2 november 2018, 20:00 uur

Inhoud

Infloyd komt 2 november naar AFAS Live

The Pink Floyd Tribute Show komt terug naar AFAS Live met een nieuwe show. Op 2 november 2018 sluit Infloyd de 2017-2018 Final Cut Tour groots af met een avondvullend optreden in AFAS Live. Tickets voor het concert zijn verkrijgbaar via JBMevents.com.

Infloyd is de Nederlandse Pink Floyd tributeband die in een razend tempo tot de top is gaan behoren. De band staat bekend om hun sets die altijd uit complete albums bestaan. Een eerbetoon aan de compositie en de sound, maar live zoals Pink Floyd dat in die jaren zelf deed: spelend met de materie, emotie en met onbeteugelde energie.

Restaurant First
Voorafgaand aan het concert een hapje eten? Reserveer nu een tafel in Restaurant First en geniet van heerlijke gerechten, afgestemd op het seizoen. Mocht je het fijn vinden: je regelt je consumptiemunten én parkeerkaart ook in ons restaurant! Dat wordt onbezorgd genieten van een onvergetelijke avond uit.

Ben je met meer dan 8 personen? Neem dan contact op via email restaurant@afaslive.nl. Wij helpen je graag bij het samenstellen van een aanbod op basis van jouw wensen.

Categorie

Muziek

Doelgroep

Alle leeftijden

Naam locatie

AFAS Live

Adres

ArenA Boulevard 590, Amsterdam

Website

https://www.afaslive.nl/agenda/infloyd

Toegangsprijs en kaarten bestellen

n.n.b.

Meer informatie

De kaartverkoop gaat via jbmevents.com.