Pad tot huidige pagina

Koffieconcert: Tim Kliphuis Sextet

Koffieconcert: Tim Kliphuis Sextet

11 november 2018, 12:00 - 13:30 uur

Inhoud

Violist Tim Kliphuis bracht in 2016 zijn bejubelde hertaling van Vivaldi “Reflecting the Seasons” uit. Zijn Sextet zet de klassieke muziektraditie op zijn kop en houdt dit keer een fonkelnieuwe “Brandenburg” van Bach ten doop. Daarnaast muziek van Duke Ellington, Django Reinhardt, John McLaughlin en Kliphuis zelf. Een programma dat boven grenzen uitstijgt met spetterende virtuositeit, telepathische improvisaties en intieme momenten.

Met Nigel Clark (gitaar), Roy Percy (contrabas), Janneke van Prooijen (viool), Frank Brakkee (altviool) en Charles Watt (cello).

“A thoughtful, provocative meeting of minds” (Sunday Times)

Concerten in de Oosterkerk
Minstens drie keer per maand is er een gratis concert in de Oosterkerk. Op één zondagmiddag van de maand een koffieconcert en op de eerste dinsdagavond en één vrijdagmiddag van de maand treden (oud-)studenten van het Conservatorium van Amsterdam op. Deze concerten worden naast subsidie van de Werkgroep Kunst & Cultuur Oostelijke Binnenstad mogelijk gemaakt door uw vrijwillige bijdrage.

Categorie

Muziek

Doelgroep

Alle leeftijden

Naam locatie

Oosterkerk

Adres

Kleine Wittenburgerstraat 1, Amsterdam

Website

https://www.oosterkerk-amsterdam.nl/event/koffieconcert-tim-kliphuis-sextet/

Toegangsprijs en kaarten bestellen

Gratis toegang, maar een vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld