Pad tot huidige pagina

MetaKids Amsterdam

MetaKids Amsterdam

18 november 2018

Inhoud

Metabole ziekten maken kinderlevens kapot. Om de dag overlijdt er een kind aan een metabole ziekte. Om meer onderzoek te doen is geld nodig. Kom daarom in actie! Ga de vetste uitdaging van 2018 aan op 18 november op het strand Blijburg in Amsterdam. Kies de 2 KM Mini Race (Family), leg de lat iets hoger met de 6 KM Mega Race of ga helemaal tot het gaatje tijdens de 12 KM Extreme Race. Samen obstakels overwinnen maakt metabole ziekten behandelbaar!

Categorie

Sport en spel

Doelgroep

Alle leeftijden

Naam locatie

Blijburg

Website

https://www.metakidsobstaclerace.nl/

Toegangsprijs en kaarten bestellen

vanaf €20,-

Meer informatie

Metabole ziekten maken kinderlevens kapot. Om de dag overlijdt er een kind aan een metabole ziekte. Om meer onderzoek te doen is geld nodig. Kom daarom in actie! Ga de vetste uitdaging van 2018 aan op 18 november op het strand Blijburg in Amsterdam. Kies de 2 KM Mini Race (Family), leg de lat iets hoger met de 6 KM Mega Race of ga helemaal tot het gaatje tijdens de 12 KM Extreme Race. Samen obstakels overwinnen maakt metabole ziekten behandelbaar!