Pad tot huidige pagina

Tentoonstelling: Gerrit turns 50, Willem only 28

Tentoonstelling: Gerrit turns 50, Willem only 28

2 november 2018 - 25 november 2018

Inhoud

De Gerrit Rietveld Academie en het Sandberg Instituut organiseren van 3 t/m 25 november 2018 op de gezamenlijke campus in Amsterdam de tentoonstelling ‘Gerrit wordt 50, Willem maar 28 ’. Deze expositie is gebaseerd op fragmenten uit de geschiedenis die de gemeenschap van zowel de Gerrit Rietveld Academie als het Sandberg Instituut heeft voortgebracht. De hoofdlocatie van deze verjaardagstentoonstelling is het pas voltooide derde gebouw, een nieuwe collectieve werkruimte voor Rietvelders en Sandbergers. Dit gebouw wordt met de tentoonstelling officieel geopend en in gebruik genomen. In verschillende ruimtes van dit nieuwe gebouw, zowel binnen als buiten, zijn werken, artefacten en archiefstukken van studenten, alumni, docenten, directeuren en medewerkers uit de periode 1968-2018 te zien.

Categorie

Kunst en creativiteit

Doelgroep

Alle leeftijden

Naam locatie

Gerrit Rietveld Academie

Adres

Frederik Roeskestraat 96, Amsterdam

Website

https://rietveldacademie.nl/en/page/9113/gerrit-turns-50-willem-only-28-anniversary-show

Toegangsprijs en kaarten bestellen

GRATIS