Pad tot huidige pagina

Vierdaagse Sint-Cadeaumarkt rond Rembrandtplein en op Thorbeckeplein.

Vierdaagse Sint-Cadeaumarkt rond Rembrandtplein en op Thorbeckeplein.

200klmhuisjes.jpg

29 november 2018 - 2 december 2018

Inhoud

Vierdaagse Sint-Cadeaumarkt rond Rembrandtplein en op Thorbeckeplein.
++++
Vier dagen lang, van 29 november tot en met 2 december 2018 organiseert Gea van Vulpen een Sinterklaas Cadeaumarkt rond het Rembrandtplein en op het Thorbeckeplein te Amsterdam. Tientallen standhouders richten stuk voor stuk sfeervol hun marktkraam in en bieden de leukste, lekkerste, nieuwste en mooiste cadeau artikelen aan. Kom kijken naar een keur aan cadeauartikelen en proeven op kraampjes met lekkers voor de inwendige mens. Er is een mooie ijsbaan en voor iedere bezoeker is er veel te bewonderen op deze gezellige vierdaagse Sinterklaas Cadeaumarkt. Standhouders, organisatie en de middenstand aldaar verwelkomen u graag en verwachten veel bezoekers. De toegang is gratis.
++++
Do 29 nov t./m. zo 2 dec 2018 AMSTERDAM Sinterklaas Cadeau Markt Rembrandtplein-Thorbecke-plein 11-19/17 uur. Info: Gea van Vulpen, Tel. 06 12322115 Email info@geavanvulpen.nl Site www.geavanvulpen.nl
++++++++

Categorie

Markten en beurzen

Doelgroep

Alle leeftijden

Naam locatie

Rembrandtplein-Thorbecke-plein

Adres

Rembrandtplein 100, Amsterdam

Website

http://www.geavanvulpen.nl

Toegangsprijs en kaarten bestellen

0,00

Meer informatie

Vierdaagse Sint-Cadeaumarkt rond Rembrandtplein en op Thorbeckeplein.
++++
Vier dagen lang, van 29 november tot en met 2 december 2018 organiseert Gea van Vulpen een Sinterklaas Cadeaumarkt rond het Rembrandtplein en op het Thorbeckeplein te Amsterdam. Tientallen standhouders richten stuk voor stuk sfeervol hun marktkraam in en bieden de leukste, lekkerste, nieuwste en mooiste cadeau artikelen aan. Kom kijken naar een keur aan cadeauartikelen en proeven op kraampjes met lekkers voor de inwendige mens. Er is een mooie ijsbaan en voor iedere bezoeker is er veel te bewonderen op deze gezellige vierdaagse Sinterklaas Cadeaumarkt. Standhouders, organisatie en de middenstand aldaar verwelkomen u graag en verwachten veel bezoekers. De toegang is gratis.
++++
Do 29 nov t./m. zo 2 dec 2018 AMSTERDAM Sinterklaas Cadeau Markt Rembrandtplein-Thorbecke-plein 11-19/17 uur. Info: Gea van Vulpen, Tel. 06 12322115 Email info@geavanvulpen.nl Site www.geavanvulpen.nl
++++++++