Pad tot huidige pagina

Concert: Within Tempation

Concert: Within Tempation

withintemptation.jpg

24 november 2018, 20:00 uur

Inhoud

Within Temptation komt 24 november 2018 naar AFAS Live

Within Temptation heeft een grote Europese tour aangekondigd die in de herfst van 2018 zal plaatsvinden. De tour brengt de band naar 33 steden in 18 landen, waaronder de AFAS Live.

Een exclusieve voorverkoop is gestart via de website van Within Temptation, waarbij fans direct bij de band kaarten kunnen bestellen voor alle Europese shows door lid te worden van een nieuw opgerichte fanclub. De reguliere verkoop start vrijdag 24 november via Ticketmaster.

De tournee komt na een lange pauze van de band, waarover leadzangeres Sharon den Adel zegt: "Na de laatste tour ging ik door een moeilijke periode. Ik realiseerde me dat ik tijd voor mijn familie en mezelf nodig had. Daar bovenop kwamen ook tegenslagen in de persoonlijke sfeer, waardoor ik mezelf ging afvragen; wil ik dit leven met de band nog wel. Alles was teveel. Maar door het werken aan mijn solo-project 'My Indigo' (waarvan vorige week de eerste single verscheen, red.) kreeg ik ook de inspiratie terug om songs te schrijven voor een nieuw Within Temptation-album."

De Europese tour is onderdeel van een in 2018 nieuw te verschijnen album en is de opvolger van het in 2014 verschenen album 'Hydra'. In de afgelopen 20 jaar heeft de symphonische rockband meer dan 250 miljoen Youtube-views, 200 miljoen streams en 3,5 miljoen albums en DVDs verkocht in meer dan 60 landen.

Restaurant First
Voorafgaand aan het concert een hapje eten? Reserveer nu een tafel in Restaurant First en geniet van heerlijke gerechten, afgestemd op het seizoen. Mocht je het fijn vinden: je regelt je consumptiemunten én parkeerkaart ook in ons restaurant! Dat wordt onbezorgd genieten van een onvergetelijke avond uit.

Ben je met meer dan 8 personen? Neem dan contact op via email restaurant@afaslive.nl. Wij helpen je graag bij het samenstellen van een aanbod op basis van jouw wensen.

Categorie

Muziek

Doelgroep

Alle leeftijden

Naam locatie

AFAS Live

Adres

Arena Boulevard 590, Amsterdam

Website

https://www.afaslive.nl/agenda/within-temptation

Toegangsprijs en kaarten bestellen

Vrije zit- en staanplaats € 47.30

Meer informatie

Deze ticketprijs is inclusief servicekosten. Kaartverkoop gaat via Ticketmaster.nl en telefonisch via 0900-300 1250.