Pad tot huidige pagina

Within Temptation

Within Temptation

withintemptation.jpg

23 november 2018, 20:00 uur

Inhoud

LET OP:
Het is niet toegestaan om grote tassen mee naar binnen te nemen. Handtassen van maximaal A4 formaat en circa 10 cm dik zijn uitgezonderd. Er kan gefouilleerd worden en toegestane handtassen worden gecontroleerd. We raden aan om tassen thuis te laten en op tijd te arriveren.

NOTE:
It's not allowed to take large bags into the venue. Handbags that fit within A4 size and are less than 10 cm thick are an exception to this rule. Approved handbags will be checked, please note there are no storage facilities available for big bags. We recommend leaving your bags at home or at the hotel and to arrive on time.

Within Temptation kondigt extra shows aan

Within Temptation heeft een grote Europese tour aangekondigd die in de herfst van 2018 zal plaatsvinden. De tour brengt de band naar 33 steden in 18 landen, waaronder AFAS Live. Tickets voor de extra show op 23 november 2018 zijn direct in de verkoop gegaan en zijn verkrijgbaar via Ticketmaster.

Nadat Within Temptation 2 weken geleden een Europese tour aankondigde zijn er data in Nederland toegevoegd aan de tour die in 2018 zal plaatsvinden. De geplande shows in Amsterdam (AFAS Live) en Tilburg (013) waren dusdanig snel uitverkocht dat er extra shows zijn gepland in november en december, waarvoor de kaartverkoop inmiddels gestart is.

Ook in andere Europese landen is reikhalzend uitgekeken naar een nieuwe tour van de band, die in de symfonische rock en metal nog altijd als één van de invloedrijkste bands wordt beschouwd.
De tournee komt na een lange pauze van de band, waarover leadzangeres Sharon den Adel zegt: “na de laatste tour ging ik door een moeilijke periode, alles was teveel. Maar door het werken aan mijn solo-project “My Indigo” (waarvan vorige week de eerste single verscheen, red.) kreeg ik ook de inspiratie terug om songs te schrijven voor een nieuw Within Temptation-album.”

De Europese tour zal onderdeel zijn van een in 2018 nieuw te verschijnen album en is de opvolger van het in 2014 verschenen album “Hydra”. In de afgelopen 20 jaar heeft de Nederlandse band meer dan 250 miljoen Youtube-views, 200 miljoen streams en 3,5 miljoen albums en DVDs verkocht in meer dan 60 landen.

Restaurant First
Voorafgaand aan het concert een hapje eten? Reserveer nu een tafel in Restaurant First en geniet van heerlijke gerechten, afgestemd op het seizoen. Mocht je het fijn vinden: je regelt je consumptiemunten én parkeerkaart ook in ons restaurant! Dat wordt onbezorgd genieten van een onvergetelijke avond uit.

Ben je met meer dan 8 personen? Neem dan contact op via email restaurant@afaslive.nl. Wij helpen je graag bij het samenstellen van een aanbod op basis van jouw wensen.

Categorie

Muziek

Doelgroep

Alle leeftijden

Naam locatie

AFAS Live

Adres

Arena Boulevard 590, Amsterdam

Website

http://www.afaslive.nl

Toegangsprijs en kaarten bestellen

Vrije zit- en staanplaats € 47.30

Meer informatie

Deze ticketprijs is inclusief servicekosten. Kaartverkoop gaat via Ticketmaster.nl en telefonisch via 0900-300 1250.