Pad tot huidige pagina

Chef'Special

Chef'Special

cheffies.jpg

14 december 2018, 20:00 uur

Inhoud

Chef'Special komt 14 en 15 december naar AFAS Live

Eerder werd bekend gemaakt dat de Chef'Special op 15 december naar AFAS live komt. Wegens de grote vraag naar kaarten hebben de jongens een extra concert aangekondigd op 14 december!

De kaartverkoop is direct gestart en verloopt via chefspeciallive.nl.

'Amigos! We zijn jullie zo dankbaar voor het omarmen van ons album 'Amigo'. We kunnen niet wachten om 2018 met jullie af te sluiten in AFAS Live voordat we ons terugtrekken in de studio! We love you en we zien jullie daar!', aldus Joshua Nolet, zanger van Chef’Special.

Chef’Special heeft een succesvol jaar achter de rug. Het derde studio-album ‘Amigo’ werd bekroond met goud, leverde een Edison Award op en hits als ‘Amigo’, ‘Try Again’ en de nieuwe single ‘Nicotine’. Onlangs deed de band uit Haarlem nog een clubtour die binnen enkele uren was uitverkocht en komende maanden staat een volle festivalzomer voor de deur. De shows in AFAS Live worden de laatste van het jaar voordat de band aan hun nieuwe plaat gaat werken.

Let op: kaartverkoop op naam!
De organisatie van het concert van Chef'Special heeft besloten tickets op naam te verkopen. Het op naam zetten van tickets is verplicht en bij de entree wordt gecontroleerd of de naam op het ticket overeenkomt met het ID-bewijs. Kaarten personaliseren kan vanaf 1 maart 2018 en is mogelijk tot 15 november 2018. Je ontvang automatisch een mail van Paylogic om de tickets op naam te zetten. Klik hier voor meer informatie.

Categorie

Muziek

Doelgroep

Alle leeftijden

Naam locatie

AFAS Live

Adres

Arena Boulevard 590, Amsterdam

Website

https://www.afaslive.nl/agenda/chefspecial-1

Toegangsprijs en kaarten bestellen

Vrije zit- en staanplaats € 40.00

Meer informatie

Deze ticketprijzen zijn inclusief servicekosten, exclusief betaalkosten (vanaf € 0,65 EUR). De kaartverkoop gaat via PayLogic, tel: 0900 - 7295 6442.