Pad tot huidige pagina

ZO Christmas kerstevent Amsterdamse Poort

ZO Christmas kerstevent Amsterdamse Poort

14 december 2018 - 15 december 2018

Inhoud

De Amsterdamse Poort organiseert 14 en 15 december een geweldig kerstevent! Kijk op hun facebookpagina voor het volledige programa https://www.facebook.com/AmsterdamsePoort/

Categorie

Markten en beurzen

Doelgroep

Alle leeftijden

Naam locatie

Winkelcentrum Amsterdamse Poort

Adres

Bijlmerplein 148, Amsterdam

Website

https://amsterdamsepoort.nl/

Toegangsprijs en kaarten bestellen

GRATIS

Meer informatie

Op 14 en 15 december vindt het Kerstevent van de Amsterdamse Poort plaats. Op het Groot Bijlmerplein zorgen wij 2 dagen lang voor entertainment. Deze dagen staan er diverse kramen en houten huisjes van waaruit leuke artikelen verkocht worden. Ook kan er heerlijk eten gekocht worden en delen wij gratis hapjes uit waarin wij de verschillende ‘eet’ rituelen van andere landen delen met onze bezoekers.

Vanuit de basisscholen in de omgeving van het winkelcentrum komen er kinderen optreden. Ook komt Skitta op vrijdag een geweldig optreden geven. Er worden kerstshows weggegeven en op zaterdag komen er Gospelkoren optreden welke ook de mooiste Kerstmuziek komen laten horen.

Op zaterdag komen er ook een aantal bekende gezichten van The Voice Of Holland optreden! Denk aan Abbygail Martina & Friend, David Dam en Muriel & Thalita Blijd. Bijlmer Got talent mag zaterdag ook niet ontbreken. Zij zorgen ook voor een leuke podium opvulling middels zang, dans en spoken words.
Wij zetten tevens samen met Kleiklooster een prach