Pad tot huidige pagina

Club Dans: Editie Zuidoost

Club Dans: Editie Zuidoost

11 december 2018, 14:00 - 16:00 uur

Inhoud

Een dansmiddag bij Eben Haezer: voor dansers van de wekelijkse Slow Flow moderne dansles, en voor iedereen die zin heeft om mee te doen. Professionele muzikanten maken muziek uit alle windstreken. Samen leren we nieuwe moves, kijken we naar optredens, dansen we de sterren van de hemel, of drinken we gezellig een drankje aan de bar.

Jong of oud, iedereen is welkom om langs te komen bij CLUB DANS

Categorie

Feest en uitgaan

Doelgroep

Ouderen

Naam locatie

Eben Haezer

Adres

Wisseloord 219, Amsterdam

Website

https://www.facebook.com/events/332860280825014/

Toegangsprijs en kaarten bestellen

Toegang is gratis

Meer informatie

Een aantal keer per jaar breken we los van stijl, trends en leeftijd. CLUB DANS is de plek waar je vrij kunt dansen op muziek van alle tijden. Het is een clubmiddag en -avond vol met dans, ontmoeting, inspiratie en prikkeling. Want je bent nooit te oud voor een stevige danspartij.