Pad tot huidige pagina

Don Diablo

Don Diablo

dondiablo.jpg

8 december 2018, 18.30 uur

Inhoud

Don Diablo Announces biggest solo show to date

On the 8th of December, Don Diablo will be doing his biggest solo show to date. FUTURE XL will be a one night only experience which will take place at AFAS Live, the premier concert venue in his hometown, Amsterdam.

Pre-register now via dondiablo.amsterdam.

Coming on the heels of the sold out Future tour in the USA and the Better Future Tour in Europe, FUTURE XL will showcase a whole new level of mind blowing production.

To celebrate this occasion, Don will be playing the longest set of his career, playing all his hits like 'Cutting Shapes', 'On My Mind' and 'Chemicals', his remixes of artists like Ed Sheeran, Coldplay, Rihanna and Madonna and premiering exclusive new music.

FUTURE XL will without a doubt be a unique event that you do not want to miss.

'FUTURE XL will be the biggest solo show I have done in my career. I will be doing a very special extra long set, showcasing all of my biggest hits from the last years and premiering lots of new music in a show setting that will be my personal vision of the FUTURE. I look forward creating a memorable night that will take things to the next level with all my Hexagonians from around the world. And... last but not least: where better to do this than in my hometown Amsterdam?'

Restaurant First
Voorafgaand aan het concert een hapje eten? Reserveer nu een tafel in Restaurant First en geniet van heerlijke gerechten, afgestemd op het seizoen. Mocht je het fijn vinden: je regelt je consumptiemunten én parkeerkaart ook in ons restaurant! Dat wordt onbezorgd genieten van een onvergetelijke avond uit.

Ben je met meer dan 8 personen of zijn er kinderen onder de 12 jaar bij? Neem dan contact op via email restaurant@afaslive.nl. Wij helpen je graag bij het samenstellen van een aanbod op basis van jouw wensen.

Categorie

Muziek

Doelgroep

Alle leeftijden

Naam locatie

AFAS Live

Adres

Arena Boulevard 590, Amsterdam

Website

http://www.afaslive.nl

Toegangsprijs en kaarten bestellen

Er is nog geen ticket info bij ons bekend
Houd de site in de gaten / check de ticketshop

Meer informatie

De kaartverkoop gaat via dondiablo.amsterdam.