Pad tot huidige pagina

Feestelijke receptie mantelzorgers in West

Feestelijke receptie mantelzorgers in West

13518bad-5578-4d6d-a4ed-5bf4aa3648eb.jpeg

7 december 2018, 19.00 - 22.00 uur

Inhoud

Ter afsluiting van een mooi jaar waarin u als mantelzorger weer excellente zorg hebt verricht, nodigt, stadsdeel West u uit voor een feestelijke bijeenkomst. Deze avond is bedoeld om u te informeren over het ondersteuningsaanbod voor mantelzorgers, en om u extra in het zonnetje te zetten.

Categorie

Overig

Doelgroep

Alle leeftijden

Naam locatie

De Nieuwe Liefde

Adres

Da Costakade 102, Amsterdam

Website

https://www.amsterdam.nl/zorg-ondersteuning/ondersteuning/mantelzorg-gewoon/dagvandemantelzorg/2018/12/feestelijke/

Toegangsprijs en kaarten bestellen

Toegang is gratis, aanmelden verplicht.

Meer informatie

Deze receptie is voor alle mantelzorgers actief in West. U bent van harte welkom vanaf 19:00 uur. Vanaf 19:30 uur gaan wij van start met het inhoudelijke programma. Daarna staat er een hapje en drankje voor u klaar en sluiten wij de avond feestelijk af.