Pad tot huidige pagina

Ms. Lauryn Hill

Ms. Lauryn Hill

mslaurynhill.jpg

6 december 2018, 20.00 uur

Inhoud

Ms. Lauryn Hill komt met haar wereldtour naar Nederland. Op 6 december staat de Grammy-winnende zangeres voor een concert in AFAS Live. Aanleiding is het twintigjarig bestaan van het baanbrekende album 'The Miseducation of Lauryn Hill'.

De verkoop van reguliere tickets en VIP-arrangementen voor haar show in Nederland start op vrijdag 25 mei 10.00 uur via Ticketmaster.nl. Meer informatie wordt binnenkort bekendgemaakt, waaronder de volledige line-up met gastoptredens voor iedere show van de tour, via LiveNation.nl.

Ms. Lauryn Hill gebruikt haar platform om geld in te zamelen en bewustzijn te creëren voor liefdadigheidsinitiatieven die bijdragen aan de gemeenschap. Een deel van de kaartverkoopopbrengst gaat naar het MLH Fonds, dat direct bijdraagt aan de ondersteuning van onderwijs, gezondheid, landbouw, technologie, maatschappelijk verantwoord ondernemen en ontwikkelingsinitiatieven door de diaspora. De donaties worden ingezet ter ondersteuning van gemeenschapsontwikkeling wereldwijd.

'Dit album volgde een intiem gedeelte van mijn jeugd,' zegt Ms. Lauryn Hill over de tour. 'Het was een optelsom van de hoopvolste en positiefste emoties die ik tot dan toe had ervaren. Ik geloofde sterk in de kracht van mijn gemeenschap om zichzelf te kunnen liefhebben en helen met voldoende steun en aanmoediging. Onze complexe en constant veranderende wereld is op zoek naar een nieuwe balans. Ik hoop dat de liefde en energie die dit album mogelijk maakte tot verandering kan blijven leiden, met liefde en optimisme aan het roer.'

Meervoudig platina-artiest Ms. Lauryn Hill vestigde haar naam met The Fugees en veroverde twee decennia geleden de wereld als solo-artiest met 'The Miseducation of Lauryn Hill'. Hitsingles als 'Doo Wop (That Thing)' en 'Everything Is Everything' katapulteerde haar tot superster, wat uiteindelijk bekroond werd met tien GRAMMY®-nominaties en vijf GRAMMY®-Awards.

Categorie

Muziek

Doelgroep

Alle leeftijden

Naam locatie

AFAS Live

Adres

Arena Boulevard 590, Amsterdam

Website

http://www.afaslive.nl

Toegangsprijs en kaarten bestellen

€ 64.90 Vrije zit- en staanplaats

Meer informatie

Deze ticketprijs is inclusief servicekosten. De kaartverkoop gaat via Ticketmaster.nl en telefonisch via 0900-300 1250.