Pad tot huidige pagina

A Perfect Circle

A Perfect Circle

aperfectcircle.jpg

9 december 2018, 20.00 uur

Inhoud

Op zondag 9 december komt het Amerikaanse A Perfect Circle naar AFAS Live in Amsterdam. Onlangs verscheen het langverwachte vierde album van de band genaamd Eat The Elephant. De kaartverkoop voor de show in Amsterdam start vrijdag 22 juni om 10:00 uur via Ticketmaster.

Eind vorig jaar kwam A Perfect Circle plots met nieuwe muziek. Dit nummer genaamd The Doomed was de aanloop naar het nieuwe en vierde album van de band. In april van dit jaar bracht de band het nieuwe album Eat The Elephant uit. Hun eerste album sinds veertien jaar. Met dit nieuwe album opzak gaat de band, geleid door Billy Howerdel (Ashes Divide) en Maynard James Keenan (Tool, Puscifer), op tournee door America en Europa. Morgen spelen ze sinds lange tijd weer in Nederland met een show op Pinkpop.

In 1999 richten Billy Howerdel en Maynard James Keenan A Perfect Circle op. De band is uitgegroeid tot een grote naam in het rock/metal genre. Het idee achter de band is een wisselende samenstelling met ieder album. Na bijna twintig jaar tijd en vier albums later heeft de band dan ook heel wat verschillende leden gekend waaronder: Troy Van Leeuwen (Queens of the Stone Age), Paz Lenchantin (Zwan) en Jeordie White (aka Twiggy uit Marilyn Manson). De huidige bezetting is Howerdel, Keenan, James Iha (Smashing Pumpkins), Jeff Friedl en Matt McJunkins (Ashes Divide, Puscifer).

Categorie

Muziek

Doelgroep

Alle leeftijden

Naam locatie

AFAS Live

Adres

Arena Boulevard 590, Amsterdam

Website

http://www.afaslive.nl

Toegangsprijs en kaarten bestellen

Vrije zit- en staanplaats € 53,90

Meer informatie

De kaartverkoop gaat via www.ticketmaster.nl en telefonisch via 0900-300 12 50.