Pad tot huidige pagina

Scooter

Scooter

scooter.jpg

7 december 2018, 20.00 uur

Inhoud

Scooter komt op 7 december naar AFAS Live

Duitse band viert 25-jarig jubileum met eerste eigen show in Nederland. Scooter werd in 1993 opgericht in Hamburg, Duitsland en verkocht meer dan 30 miljoen platen. Ook heeft de band 80 gouden en platina awards op hun naam staan.

In Duitsland is Scooter de meest succesvolle act ooit met 23 hits in de top 10. In Nederland is de dance-act vooral bekend van hun singles 'Hyper Hyper', 'Move Your Ass' en 'How Much Is The Fish'. Ook maakte de groep de titelsong voor de Duitse versie van de succesvolle Nederlande film New Kids Nitro, 'Friends Turbo'.

De Duitse band viert dit jaar hun 25-jarig jubileum. Eind vorig jaar verscheen daarom het album 100% Scooter - 25 Years Wild & Wicked met daarop hun grootste hits en nieuwe single In Rave We Trust. Scooter, tegenwoordig bestaande uit H.P. Baxxter, Michael Simon en Phil Speiser, speelt tijdens hun show in AFAS Live een selectie van deze songs.

Categorie

Muziek

Doelgroep

Alle leeftijden

Naam locatie

AFAS Live

Adres

Arena Boulevard 590, Amsterdam

Website

http://www.afaslive.nl

Toegangsprijs en kaarten bestellen

Vrije zit- en staanplaats € 38.50

Meer informatie

Deze ticketprijs in inclusief 10% servicekosten. Kaartverkoop gaat via hyperhyper.nu.